top of page
Screenshot Pierre voor website.png
Schermafbeelding 2020-03-20 om 10.16.26.

Bezieling

 

Vanuit mijn hart interview ik mensen over hun bezieling. Deze bijzondere gesprekken deel ik op mijn YouTube kanaal Wat Bezielt Jou? Met mijn interviews wil ik mensen inspireren om ook op zoek te gaan naar hún bezieling en daarmee de wereld mooier maken. De interviews worden eveneens uitgezonden via AT5 en RTV Utrecht. Abonneer je op mijn YouTube kanaal, om deze bijzondere interviews te ontvangen. Klik hier voor een korte compilatie.

Naast de bezielingsinterviews die ik doe voor mijn eigen project, interview ik ook - in opdracht - ondernemers en medewerkers/vrijwilligers van bedrijven en organisaties over hun bezieling. Bewuste mensen die hun bezieling met de wereld willen delen via hun website en social media. Zodat ze meer zichtbaar zijn vanuit wie ze ten diepste zijn en wat ze te bieden hebben. Oftewel, waarmee ze hun ‘why’ laten zien. En waarmee ze ook nog eens onderscheidend zijn ten opzichte van hoe de meeste ondernemers, bedrijven en organisaties zich presenteren.

 

Zelfacceptatie

 

Zelfafwijzing (wat zich uit in het gevoel 'ik doe er niet toe' / 'ik ben niet goed genoeg' / 'ik mag er niet zijn') kan een enorme impact hebben op je leven. Op hoe je in je vel zit, hoe je functioneert, op je relaties en op je gezondheid. Het is een onderwerp waar ik zelf lange tijd mee te maken heb gehad. Gelukkig heb ik al vele stappen gezet naar zelfacceptatie en dat gun ik iedereen!

Omdat ik het zo belangrijk vind dat er bewustzijn komt op dit onderwerp, om herkenning te bieden en om perspectieven aan te reiken op de stappen die je kunt zetten naar zelfacceptatie, heb ik een 'van zelfafwijzing naar zelfacceptatie' pakket ontwikkeld voor mensen die anderen begeleiden (zoals coaches, therapeuten, psychologen, artsen, buurtteams). Lees hier meer over dit pakket. De weg naar zelfacceptatie is belonend en leidt tot een gezonder en gelukkiger leven. 

bottom of page