Wat Bezielt Jou? - in opdracht

 

Ik maak video interviews en reportages in opdracht over bezieling. Dat kan zijn de bezieling van een ondernemer, één of meerdere medewerkers of vrijwilligers. Bewuste mensen die hun bezieling met de wereld willen delen via hun website en social media. Zodat ze meer zichtbaar zijn vanuit wie ze ten diepste zijn en wat ze te bieden hebben. En waarmee ze inzicht geven in de passie en liefde van de diensten die ze aanbieden of wat ze ook doen. Oftewel, waarmee ze hun ‘why’ laten zien. En waarmee ze ook nog eens onderscheidend zijn ten opzichte van hoe de meeste ondernemers, bedrijven en organisaties zich presenteren op hun website en social media.

Wil jij gaan staan voor wie je bent, waar je je energie in steekt of zelfs waar je voor leeft? En dit zichtbaar maken? Dit biedt ons allemaal de kans om nog veel meer bezieling te laten zien in de wereld. Daarmee kunnen we de wereld echt mooier maken. Ik leer je graag kennen! En ik weet zeker: met mij vele anderen!

Voorbeeld:

 

 

 

 

 

 

Andere video's - in opdracht

Naast dat ik mensen in opdracht interview over hun bezieling, maak ik eveneens video interviews en reportages in opdracht om organisaties op een andere manier te laten zien. Voorbeelden:

Nationaal Militair Museum

Artrose Instituut Nederland

Wezenlijk Veranderen - workshop werkgeluk

Wezenlijk Veranderen - theatershow

GoBoony - Antoinette

GoBoony - Arnold

POWER Nederland

Voor het AD heb ik verschillende video interviews gedaan. Die kun je vinden op www.ad.nl. Hierbij een voorbeeld van een interview met de Ashton Brothers.

Screenshot Maike .png
  • Wat Bezielt Jou
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter